Koper, 26. 8. 2020

Spoštovani učenci, starši in skrbniki,

s 1. 9. 2020 vstopamo v novo šolsko leto. Veseli nas, da bomo tudi to »posebno« šolsko leto začeli s poukom v šoli in ponudili učencem celoten nabor aktivnosti, ki bogatijo našo šolo že vrsto let. Verjamemo, da bomo s sodelovanjem vseh učencev, staršev in delavcev šole uspeli izpeljati varno in kvalitetno izobraževanje.

Razmere, povezane s COVIDOM, se dnevno spreminjajo in terjajo veliko prilagajanja in spreminjanja ustaljenih praks.

Pri tem je ključna informiranost o ukrepih, ki jih moramo uvajati zaradi višje sile. Na prenovljeni spletni strani bomo sproti objavljali vse morebitne spremembe navodil in tako ustvarili komunikacijski kanal, preko katerega boste lahko dostopali do zadnjih informacij.

Obvestila in informacije bodo objavljene na podstraneh Obvestila 2020/2021:

V sodobnem svetu je edina stalnica sprememba. Teh je bilo v zadnjem obdobju res veliko, a kljub temu živimo naprej in si dnevno postavljamo nove cilje. Iščemo rešitve in sklepamo kompromise. Tako bomo delovali tudi naprej.

Ob vstopu v novo šolsko leto vsem učencem želim veliko uspeha, veliko novih znanj in izkušenj, ki bodo oblikovale zdrave in iznajdljive osebnosti. Osebnosti, ki bodo kos hitro spreminjajočemu se modernemu svetu.

Verjamem, da nam bo uspelo.

Andrej Mlinar, ravnatelj šole